Kennismaken en in gesprek gaan over de mogelijkheden is natuurlijk altijd vrijblijvend en super leuk. Laat weten wat ik voor je kan betekenen, je hoort snel van mij! 

annemijnoversier@kickasscoaching.nl 

Kickasscoaching verwerkt persoonsgegevens doordat er gebruik gemaakt is van een van de programma’s of diensten en deze zelf aan ons verstrekte gegevens. Deze gegevens zullen uitsluitend gebruikt worden om contact op te nemen. 

Kickasscoaching verwerkt persoonsgegevens om contect op te nemen n.a.v. een aanvraag, intake of extra aangevraagde informatie via het contactformulier. Dit gaat via de e-mail of indien aangeven via telefonisch contact. 

Kickasscoaching verwerkt persoonsgegevens voor het afhandelen van een betaling en indien wettelijk toe verplicht aan de belastingdienst.

De klanten van Kickasscoaching zijn minimaal 18 jaar op het moment dat ze een programma of dienst afsluiten. 

Het analyseren van de bezoekers op de website en social media kanalen zorgt voor het optimaliseren en verbeteren van de kanalen, het aanbod en de vraag. Gegevens en analyses van de bezoekers worden niet gedeeld met andere partijen. 

Het intake-formulier inclusief vragenlijst dient volledig en naar waarheid ingevuld en ondertekend aan Kickasscoaching Utrecht te worden afgegeven (toezending per e-mail). Pas na ontvangst van desbetreffend formulier zal er begonnen worden met de coaching- en beweegsessies.

Een Individueel op maat gemaakt coachraject ia altijd bespreekbaar. Meer hierover weten? Laat een bericht achter via het contactformulier.

De programma’s van KAC zijn ingericht op een visie waarbij coaching, trainen en beweging de belangrijkste pijlers zijn. Individuele op maat gemaakte trajecten behoren altijd tot de mogelijkheid. Coachen op vitaliteit met een extra focus op sport en beweging wordt aangeboden in de PT Beweeg & Vitaliteit BOOST programma’s. 

De deelnemer(s) brengen in de beweegsessies een eigen matje, handdoek en water mee. Sportmateriaal is beschikbaar vanuit KAC en worden na elke sessie schoongemaakt.

Voor de coachsessies ontvangt de deelnemer een klein boekje om het doel, de belangrijkste ahah momenten en eventuele praktijk situatie of oefeningen in te noteren. 

Indien de klant of een team niet niet kan deelnemen aan een activiteit wegens ziekte of andere reden, wordt verwacht dat de klant dit zo spoedig mogelijk doorgeeft aan KAC. Alle afspraken dienen 12 uur van te voren te worden afgezegd en wordt er een vervangende sessie ingepland. Wordt de sessie later dan 12 uur geannuleerd, dan vervalt de training of coachsessie in het programma

Bij overmacht of langdurige ziekte wordt in overleg gekeken naar het verzetten van een programma naar een ander moment in het jaar. De reeds gemaakte kosten kunnen niet worden teruggehaald door de deelnemer.

Met opdrachtgevers  wordt een overeenkomst opgesteld met de algemene voorwaarden. 

Bij ziekte van de personal coach wordt een alternatief geboden. Vakanties worden ruim van te voren aangekondigd. Op algemene erkende feestdagen gaan de activiteiten niet door. 

Buitenlocatie

Kickasscoaching is gevestigd in Utrecht. De buiten beweegsessies zijn, in overleg met de klant, in een van de velen mooie parken in Utrecht. De coach en de klant ontmoeten elkaar op deze locatie voor een sessie.

Binnenlocatie

Binnensporten behoort ook tot de mogelijkheid.

PT aan huis 

Trainen, bewegen & coaching kunnen ook aan huis bij de klant.

De coaching vindt plaats op een overeengekomen locatie met de klant. De coach en de klant ontmoeten elkaar op de locatie voor een sessie.

Klanten buiten Utrecht 

Krijgen in overleg met Kickasscoaching een buiten locatie toegewezen die dichtbij hun woning ligt. De coach en de klant ontmoeten elkaar op de deze locatie op afgesproken tijdstip voor een sessie.

Naast de kosten voor het BOOST programma wordt er per km € 0,29 reiskostenvergoeding in rekening gebracht voor klanten die > 10 km buiten Utrecht gevestigd zijn.

K

Kennismaken

Kennismaken is natuurlijk altijd vrijblijvend en super leuk! Laat mij weten wat ik voor je kan betekenen en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

06 208 763 07 

C

Coach locaties

  • Kantoorlocatie (kantoor aan huis)
  • Binnentuin
  • Bedrijfslocatie
  • Wandelsessies
  • Online

S

Sportlocaties

Als personal trainer ben ik graag te vinden in de prachtige parken van utrecht voor de trainingen en beweegsessies.

Er kan ook gebruik gemaakt worden van een binnen locatie. 

 

CONTACT

KICKASS CONTACT FORMULIER

CONTACT US

kickasscoaching

Location

Als personal coach kom ik naar jou toe, dus mocht je niet in de binnenstad wonen dan zoek ik een mooi park bij jou in de buurt.

buiten locaties

Location

Buitensport locaties Als personal coach Utrecht heeft prachtige parkenen daar ben ik vaak te vinden. Ook heb ik een samenwerkingen de leukst en beste sportschool van Utrecht. @theworkout

Open chat
1
Need help?
Hey i'm Annemijn, here you can ask me a question directly.