Voedingscoach Utrecht​

Voeding heeft meer invloed op je lichaam dan je wellicht denkt. Of je nu snel moe raakt en je daarom dus maar eens goed naar je voeding wilt kijken, of dat je onder- of overgewicht hebt en dat je hier iets aan wilt doen, met mij als voedingscoach in Utrecht zet je al een stap in de goede richting. Samen zullen jij en ik ervoor zorgen dat je je beter en energieker voelt dan ooit tevoren. Ook zullen we desgewenst kijken naar je gewicht en wat we daar met andere voeding aan kunnen doen. 

Wat kan ik als voedingscoach in Utrecht allemaal voor jou betekenen?

Het hangt er maar net vanaf waar jij behoefte aan hebt. Heb je het eigenlijk allemaal wel goed onder controle, maar kun je net een klein steuntje in de rug gebruiken? Dan kan ik jou daar als voedingscoach in Utrecht bij helpen. Zo kan ik je voeding, shakes en recepten geven die het gewenste effect zullen hebben op jouw situatie. Hierbij is het uiteraard wel van belang dat je voor de rest ook zo gezond mogelijk blijft leven. Door dus lekker veel te bewegen en elke dag weer fris en vol goede moed te beginnen. Het kan echter ook zo zijn dat je wat meer hulp wilt krijgen van mij als voedingscoach in Utrecht. Ook dan kan ik jou altijd van dienst zijn. Zo kan ik een op maat gemaakt plan voor jou maken, waardoor jij vast en zeker al je doelen kunt halen.

Waarom let ik als voedingscoach in Utrecht op voeding?

Waarom let ik als voedingscoach in Utrecht op voeding? Ik help jou graag om je beste zelf te zijn. Het is echter lang niet altijd even makkelijk om dat ook te bereiken. Vandaag de dag zijn er een heleboel obstakels in het leven en daar moet je maar allemaal mee kunnen omgaan. Als voedingscoach en personal trainer in Utrecht hoop ik jou dan dus ook te kunnen helpen om deze obstakels te kunnen overwinnen en echt alles uit het leven te halen. Voeding is gewoon een belangrijk onderdeel in het leven van iedereen, dus daar let ik dan ook graag op. Samen zorgen we er dus voor dat jij optimaal kunt genieten van al het moois wat het leven te bieden heeft en vooral ook van jezelf.

Voedingscoach Utrecht

FIT COACH

Individuele coaching en begeleiding met de focus op lifestyle, bewegen en voeding.
Met een beweeg- en meetanalyse, nieuwe inzichten en meer focus meer zelfreflectie, actie en positieve verandering.

NUTRITION COACH

De nutrition coach neemt je mee in de wereld van voeding en lifestyle. Van gebalanceerde voeding, aanvullende shakes en recepten, tot aan een voedingsanalyse en- of een op maat gemaakt fit plan. Meer energie en een betere versie van jou!

JONGEREN POWER COACH

Een van mijn passies is het empoweren van jongeren, (gelijke) kansen en mogelijkheden creëren in de breedste zin van het woord. Met een reikende hand en een set praktische tools, soms een schop onder de kont en het gewoon even mogen zijn wie je bent.

Maak gerust een afspraak met mij als voedingscoach in Utrecht

Of je nu al helemaal weet waarvoor je mij wilt benaderen of je gewoon graag even met mij in gesprek wilt, het kan allemaal. Maak dus zeker eens een afspraak met mij, want dan kan ik jou zo snel mogelijk helpen.​

In beweging komen zodat je weer vooruit kan! Mijn Kickass momenten zijn toch echt het beste te omschrijven als een cadeautje aan mezelf. Voor mij hét moment om even lekker uit m'n hoofd te komen en in m'n lijf te kruipen. En met Annemijn is sporten en in actie komen nooit een moetje, eerder een feestje. Ze weet je iedere keer weer te motiveren en verrassen met leuke en creatieve oefeningen waarmee je sterker en flexibel wordt en met haalbare/passende stappen vooruit je grenzen verlegt richting je doel, zowel fysiek als mentaal.
Bianca
Communicatie en eventmanager
Persoonlijke groei op het werk. Zonder jouw boost had ik dit nooit zo krachtig en met zelfvertrouwen kunnen aanvliegen. Dank, dank.
Linda
Redacteur en eindredacteur to be!
Ik heb bij Annemijn het BOOST-programma gevolgd en heb daar ook echt een boost van gekregen! Annemijn begeleidt op een warme en integere manier, die echt past bij mij. De combinatie van coaching in de vorm van sporten en gesprekken is verrassend, maar eigenlijk heel logisch. Lichaam en geest horen nu eenmaal bij elkaar: wat een mooie manier om dus letterlijk en figuurlijk in beweging te komen!
Sanne
Marketing

CONTACT

KICKASS CONTACT FORMULIER

CONTACT US

Open chat
1
Need help?
Hey i'm Annemijn, here you can ask me a question directly.