Teambuilding Utrecht

 

Samenwerken is niet altijd even makkelijk. Sommige mensen zijn er van nature beter in dan anderen, maar iedereen kan samenwerken. Dat geloof ik tenminste. Ik geef teambuilding in Utrecht en je kunt mij dus zeker benaderen als je geïnteresseerd bent in een lekkere teambuildingsessie. Dit kan namelijk erg handig zijn als je ervoor wilt zorgen dat jouw bedrijf zo efficiënt en prettig mogelijk werkt. Het gaat er dan immers om dat je werknemers het allemaal naar hun zin hebben en goed kunnen communiceren met elkaar.

Teambuilding Utrecht
Teambuilding Utrecht

Mentale gezondheid d.m.v. teambuilding in Utrecht

Iets wat tegenwoordig zeker niet meer vergeten mag worden is de mentale gezondheid van je werknemers. Er is vaak een heleboel stress in het leven van iemand, dus dan moet je werk niet ook nog eens voor nog meer stress gaan zorgen. Hoewel mijn teambuilding in Utrecht erg fysiek is, betekent dit niet dat het ook erg goed kan zijn voor de mentale gezondheid van je medewerkers. Een teambuildingsessie kan dus eigenlijk nooit kwaad.

Wat is het nut van teambuilding in Utrecht?

Teambuilding in Utrecht doe je niet alleen maar omdat het zo leuk is. Natuurlijk is het wel de bedoeling dat je het naar je zin hebt tijdens de sessie, maar dat is niet het enige doel van teambuilding in Utrecht. Door middel van teambuilding kun je er namelijk voor zorgen dat jouw werknemers zich meer verbonden met elkaar voelen. Hierdoor zullen ze elkaar nog meer kunnen vertrouwen en kun jij dus ook nog beter bouwen op je werknemers. Dit zal zorgen voor een prettigere sfeer op het werk, maar ook de efficiëntie zal omhoog gaan. Mocht je je werknemers dus het beste gunnen en je zou je bedrijf graag naar nieuwe hoogten willen tillen, dan kan teambuilding in Utrecht het antwoord zijn.

FIT COACH

Individuele coaching en begeleiding met de focus op lifestyle, bewegen en voeding.
Met een beweeg- en meetanalyse, nieuwe inzichten en meer focus meer zelfreflectie, actie en positieve verandering.

NUTRITION COACH

De nutrition coach neemt je mee in de wereld van voeding en lifestyle. Van gebalanceerde voeding, aanvullende shakes en recepten, tot aan een voedingsanalyse en- of een op maat gemaakt fit plan. Meer energie en een betere versie van jou!

JONGEREN POWER COACH

Een van mijn passies is het empoweren van jongeren, (gelijke) kansen en mogelijkheden creëren in de breedste zin van het woord. Met een reikende hand en een set praktische tools, soms een schop onder de kont en het gewoon even mogen zijn wie je bent.

Wat bied ik naast teambuilding in Utrecht aan?​

Wat bied ik naast teambuilding in Utrecht aan? Uiteraard kun je bij mij terecht voor nog veel meer dan alleen teambuilding in Utrecht. Zo ben ik ook een voedingscoach in Utrecht, die jou kan helpen alles uit je leven te halen. Voeding heeft namelijk zeker wel invloed op je kwaliteit van leven en dus is het vaak wel de moeite waard om hierop te letten. Vaak hoef je helemaal geen drastische ingrepen te doen om toch een stuk lekkerder in je vel te zitten. Ook als je op zoek bent naar een personal trainer in Utrecht kun je altijd contact met mij opnemen.

In beweging komen zodat je weer vooruit kan! Mijn Kickass momenten zijn toch echt het beste te omschrijven als een cadeautje aan mezelf. Voor mij hét moment om even lekker uit m'n hoofd te komen en in m'n lijf te kruipen. En met Annemijn is sporten en in actie komen nooit een moetje, eerder een feestje. Ze weet je iedere keer weer te motiveren en verrassen met leuke en creatieve oefeningen waarmee je sterker en flexibel wordt en met haalbare/passende stappen vooruit je grenzen verlegt richting je doel, zowel fysiek als mentaal.
Bianca
Communicatie en eventmanager
Persoonlijke groei op het werk. Zonder jouw boost had ik dit nooit zo krachtig en met zelfvertrouwen kunnen aanvliegen. Dank, dank.
Linda
Redacteur en eindredacteur to be!
Ik heb bij Annemijn het BOOST-programma gevolgd en heb daar ook echt een boost van gekregen! Annemijn begeleidt op een warme en integere manier, die echt past bij mij. De combinatie van coaching in de vorm van sporten en gesprekken is verrassend, maar eigenlijk heel logisch. Lichaam en geest horen nu eenmaal bij elkaar: wat een mooie manier om dus letterlijk en figuurlijk in beweging te komen!
Sanne
Marketing

CONTACT

KICKASS CONTACT FORMULIER

CONTACT US

Open chat
1
Need help?
Hey i'm Annemijn, here you can ask me a question directly.