Personal trainer Utrecht

 

Soms heb je net even dat extra steuntje in de rug nodig om je doel te behalen. Of dit nu is om nog net dat kleine beetje af te vallen of juist aan te komen of om gezonder te gaan eten. Het kan van alles en nog wat zijn. In dat geval ben ik graag dat steuntje in jouw rug. Als personal trainer in Utrecht kan ik jou helpen om alles uit jezelf te halen. Hierbij heb ik natuurlijk altijd oog voor jouw grenzen en hoef je dus nooit dingen te doen waar je niet comfortabel bij bent. Samen zullen jij en ik er dan dus voor zorgen dat je je nog beter in je vel zult voelen.

Personal trainer Utrecht

Waarom zou je kiezen voor een personal trainer in Utrecht?

 

Waarom zou je kiezen voor een personal trainer in Utrecht? Sporten is eigenlijk net als het leven in het algemeen. Het kan heel mooi en fijn zijn, maar soms is het ook gewoon echt even taai. Op dat soort momenten kun je heel erg gedemotiveerd raken, maar juist dan moet je toch kunnen doorzetten. Als je iemand hebt die er altijd voor jou is en je door die moeilijke tijden heen kan slepen, is het een stuk makkelijker om dat inderdaad ook echt vol te houden. Daarom kun je mij als personal trainer in Utrecht inschakelen. Hoewel je het vast en zeker ook alleen kunt, kan de extra motivatie en expertise van een personal trainer als ik nooit kwaad.

 Waarom let ik als voedingscoach in Utrecht op voeding? Ik help jou graag om je beste zelf te zijn. Het is echter lang niet altijd even makkelijk om dat ook te bereiken. Vandaag de dag zijn er een heleboel obstakels in het leven en daar moet je maar allemaal mee kunnen omgaan. Als voedingscoach en personal trainer in Utrecht hoop ik jou dan dus ook te kunnen helpen om deze obstakels te kunnen overwinnen en echt alles uit het leven te halen. Voeding is gewoon een belangrijk onderdeel in het leven van iedereen, dus daar let ik dan ook graag op. Samen zorgen we er dus voor dat jij optimaal kunt genieten van al het moois wat het leven te bieden heeft en vooral ook van jezelf.

FIT COACH

Individuele coaching en begeleiding met de focus op lifestyle, bewegen en voeding.
Met een beweeg- en meetanalyse, nieuwe inzichten en meer focus meer zelfreflectie, actie en positieve verandering.

NUTRITION COACH

De nutrition coach neemt je mee in de wereld van voeding en lifestyle. Van gebalanceerde voeding, aanvullende shakes en recepten, tot aan een voedingsanalyse en- of een op maat gemaakt fit plan. Meer energie en een betere versie van jou!

JONGEREN POWER COACH

Een van mijn passies is het empoweren van jongeren, (gelijke) kansen en mogelijkheden creëren in de breedste zin van het woord. Met een reikende hand en een set praktische tools, soms een schop onder de kont en het gewoon even mogen zijn wie je bent.

Een personal trainer in Utrecht zorgt voor resultaat

Daarnaast kun je ook kiezen voor mij als personal trainer in Utrecht als je op zoek bent naar iemand die jou kan helpen om je doelen te halen. Het zetten van doelen is vaak niet zo lastig, maar om deze ook echt te kunnen halen is vaak andere koek. Door mij te contacteren als personal trainer in Utrecht zet je al de eerste stap naar succes. Ben jij dus klaar voor echte resultaten? Dan nodig ik je van harte uit om eens contact op te nemen met mij.

Personal trainer in Utrecht en nog veel meer

Naast personal trainer in Utrecht ben ik voor nog veel meer zaken te benaderen. Mocht je bijvoorbeeld op zoek zijn naar iemand voor teambuilding in Utrecht, dan ben je ook bij mij aan het juiste adres. Ook kun je mij inschakelen als je vragen hebt over voeding en hoe je beter en gezonder kunt eten. Wat het ook is, twijfel absoluut niet om contact met mij op te nemen.

Personal trainer Utrecht
In beweging komen zodat je weer vooruit kan! Mijn Kickass momenten zijn toch echt het beste te omschrijven als een cadeautje aan mezelf. Voor mij hét moment om even lekker uit m'n hoofd te komen en in m'n lijf te kruipen. En met Annemijn is sporten en in actie komen nooit een moetje, eerder een feestje. Ze weet je iedere keer weer te motiveren en verrassen met leuke en creatieve oefeningen waarmee je sterker en flexibel wordt en met haalbare/passende stappen vooruit je grenzen verlegt richting je doel, zowel fysiek als mentaal.
Bianca
Communicatie en eventmanager
Persoonlijke groei op het werk. Zonder jouw boost had ik dit nooit zo krachtig en met zelfvertrouwen kunnen aanvliegen. Dank, dank.
Linda
Redacteur en eindredacteur to be!
Ik heb bij Annemijn het BOOST-programma gevolgd en heb daar ook echt een boost van gekregen! Annemijn begeleidt op een warme en integere manier, die echt past bij mij. De combinatie van coaching in de vorm van sporten en gesprekken is verrassend, maar eigenlijk heel logisch. Lichaam en geest horen nu eenmaal bij elkaar: wat een mooie manier om dus letterlijk en figuurlijk in beweging te komen!
Sanne
Marketing

CONTACT

KICKASS CONTACT FORMULIER

CONTACT US

Open chat
1
Need help?
Hey i'm Annemijn, here you can ask me a question directly.