Positieve coaching | een duwtje in de rug| en af en toe een schop onder de booty!

De Fit Coach

Een combinatie van een LIFE coach en een FIT coach. Hier smelten nieuwe inzichten, bewegen en vitaal leven samen tot een positievere mindset, lekkerder in je vel, fitter zijn en beter functioneren, doen waar je energie van krijgt, in het dagelijks leven en je werk.  

Gesprekken voer ik graag aan de wandel, op een bankje buiten en in beweegsessies. Door letterlijk te bewegen, word je veel bewuster van je eigen gedachten en de daarbij behorende keuzes en gedrag. Zo houd je meer energie over voor het weekend en meer zin in een nieuwe (werk) week

This is me!

⚡Sinds ik mij kan herinneren ben ik gek op dansen, een manier van mij om los te komen, mij vrij te voelen.  Modern- jazz, salsa, disco, de dansvloer, IM IN!

⚡ Als Combat docent geef ik graag les op de sportschool De Workout in Utrecht. Ik vind het heerlijk om op een podium te staan, maar ik zet een ander nog veel liever op een podium en weer in hun kracht.

⚡ In mijn werk en op persoonlijk vlak ben ik altijd bezig geweest met thema’s en acties die bijdrage aan het creëren van gelijke kansen en rechten voor iedereen. Iedereen is welkom in mijn team.

⚡Ik heb een natuurlijke aantrekkingskracht op mensen. Nieuwsgierig naar de laag eronder die vaak niet zo zichtbaar is. Die zie, hoor, voel of vang ik snel op.  

⚡Mijn expertise is coaching, het samen in gesprek gaan en bewegen met als doel een gezonde boost voor de mind en body. 

🍀 Ik hou van het leven en alles wat daarbij komt kijken. Soms wat veel voor de omgeving, ik noem het energiek 😉  Do what you love and love what you do. 

🍀 Met een dosis positieve energie ben ik open minded, eerlijk en direct. Ik wind er geen doekjes om, soms wat speels en eigenzinnig (net als een kat).

 

Opleidingen

Mirror mirror on the wall look who’s in charge after all!

Bekijk hier binnenkort mijn eerste video | aankondiging Kickasscoaching Vitaliteits Experience  coming soon!

CONTACT

KICKASS CONTACT FORMULIER

CONTACT US

Open chat
1
Need help?
Hey i'm Annemijn, here you can ask me a question directly.