Ik zet je aan! Jij krijg een BOOST.

COACHING

FIT COACH | POWER COACH 

1 OP 1 COACHING DUO & SMALL GROUP

Teambuilding Utrecht
FIT COACH
Ups en downs, laag in de energie, te weinig beweging, weinig ambitie op het werk, de werk-thuisbalans weer eens uit balans. Thema’s waar we allemaal wel eens mee te maken krijgen. Ook is coaching en het aanpakken van‘ life issues’ geen vernieuwend fenomeen. Maar wel de manier waarop je kan coachen en begeleiden op vitaliteit.

Gun jezelf een kickstart!
WORK IT!
Genoeg energie over voor het weekend? Kom jij blij je bed uit en heb je zin om er weer voor te gaan? Bij Kickasscoaching zijn er programma’s, waar we samen aan de slag gaan, ik zet je aan jij krijgt een boost, een kickstart. Nieuwe inzichten, nieuwe dingen ervaren lekker bewegen en fitter worden. Ervaar meer plezier en energie in je dagelijkse leven en in je werk.


Alleen gaan sporten, bad habits en guilty pleasures verbannen doen vaak niet de truc. Periodes van stress, slechte slaap en voeding zijn daar vaak de oorzaak van. Met andere woorden hoe zit je er echt in en waar heb jij zelf invloed op. Met een fit- en of voedingsplan kom jij weer meer in control. Als je namelijk niet alleen lekker in je vel, maar ook lekker in je hoofd zit, functioneer je beter privé en op je werk, sta je positiever in het leven, heb je minder last van stress en kun je problemen beter handelen.

Face (sh) it! Suzanne Warnaar

FIT COACH

Individuele coaching en begeleiding met de focus op lifestyle, bewegen en voeding.
Met een beweeg- en meetanalyse, nieuwe inzichten en meer focus meer zelfreflectie, actie en positieve verandering.

NUTRITION COACH

De nutrition coach neemt je mee in de wereld van voeding en lifestyle. Van gebalanceerde voeding, aanvullende shakes en recepten, tot aan een voedingsanalyse en- of een op maat gemaakt fit plan. Meer energie en een betere versie van jou!

JONGEREN POWER COACH

Een van mijn passies is het empoweren van jongeren, (gelijke) kansen en mogelijkheden creëren in de breedste zin van het woord. Met een reikende hand en een set praktische tools, soms een schop onder de kont en het gewoon even mogen zijn wie je bent.

Sport Nutriction

Bij de Kickass club hoort iedereen van hard core sporter, sportschool bezoeker tot aan wie nu de stap maakt om weer meer in beweging te komen naar een evenwichtig en actief leven.

Wist je dat je naast dat je al Kickass bezig bent nog meer uit je sport/activiteiten kan halen met de ondersteuning van sportvoeding met Herbalife24.

Waarom? Omdat deze voeding gebaseerd is op de meest recente wetenschap en ontwikkeld is voor iedereen. De producten helpen je voorbereiden, trainen en herstellen.

Alle Herbalife24 producten zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen. Daarom verantwoord te gebruiken binnen je eigen eetpatroon.  Samen kijken kijken wat bij jou past. En doelgericht met voeding de progressie creëren die jij zoekt!

60% Minder verzuren tijdens training

100% Beter uithoudingsvermogen tijdens training

80% Minder spierpijn na de training
 
40%Vetafname
 
 
 
Wij garanderen dat ieder product van iedere geproduceerde partij gescreend is op verboden stoffen dooreen onafhankelijke derde instantie. Voor jouw zekerheid kunnen de producten getraceerd worden met behulp van het partijnummer op het product en gecontroleerd worden op www.informed-sport.com

BOOST

Individueel coachtraject
In actie & bewegen
Fresh air
Lekkerder in je vel
8 sessies (2 p/w)
4 weken

BOOST

Kan jij een Kickstart gebruiken, mentaal en fysiek? In het BOOST programma van 4 weken gaan we in 8 sessies samen aan de slag met je coachvraag. In combinatie met bewegen wordt je positiever in je brein, kom jij weer lekkerder in je vel en krijg je meer energie.
GET STARTED

BOOST UP

Individueel coachtraject
In actie & bewegen
Voeding & Fit Plan
Fresh air
12 sessies (2 p/w)
6 weken

BOOST UP

Ben je toe aan meer en nieuwe energie?! BOOSTUP en ga mee naar buiten in een park bij jou in de buurt. Een voeding & Fitplan, waarbij inzichten op de coachvraag, sterker worden en het in actie komen de belangrijkste pijlers zijn.

Back On Track!
GET STARTED

Beweeg & vitaliteit BOOST

1 op 1 Personal Training
bij jou in de buurt
Fit & Fun & Vitaliteit
8 sessies (advies 2 p/w)

Beweeg & vitaliteit BOOST

Beweeg & vitaliteit BOOST! Wil jij fitter en sterker worden dan biedt Kickasscoaching op maat gemaakte uitdagende leuke binnen- en buiten trainingen. Meer plezier een positieve mindset en lekkerder in je vel..
Energize!
GET STARTED

BOOST DUO kaart

Personal Training
buiten bewegen
Fit & Fun & Vitaliteit
DUO sporten

Beweeg & Vitaliteit BOOST

Samen sta je sterk! Uitdagende leuke duo trainingen, waar je samen fitter en sterker wordt en vooral lekkerder in je vel. Double Power!
GET STARTED

Ga voor een kickstart!

In beweging komen zodat je weer vooruit kan! Mijn Kickass momenten zijn toch echt het beste te omschrijven als een cadeautje aan mezelf. Voor mij hét moment om even lekker uit m'n hoofd te komen en in m'n lijf te kruipen. En met Annemijn is sporten en in actie komen nooit een moetje, eerder een feestje. Ze weet je iedere keer weer te motiveren en verrassen met leuke en creatieve oefeningen waarmee je sterker en flexibel wordt en met haalbare/passende stappen vooruit je grenzen verlegt richting je doel, zowel fysiek als mentaal.
Bianca
Communicatie en eventmanager
Persoonlijke groei op het werk. Zonder jouw boost had ik dit nooit zo krachtig en met zelfvertrouwen kunnen aanvliegen. Dank, dank.
Linda
Redacteur en eindredacteur to be!
Ik heb bij Annemijn het BOOST-programma gevolgd en heb daar ook echt een boost van gekregen! Annemijn begeleidt op een warme en integere manier, die echt past bij mij. De combinatie van coaching in de vorm van sporten en gesprekken is verrassend, maar eigenlijk heel logisch. Lichaam en geest horen nu eenmaal bij elkaar: wat een mooie manier om dus letterlijk en figuurlijk in beweging te komen!
Sanne
Marketing

CONTACT

KICKASS CONTACT FORMULIER

CONTACT US

Open chat
1
Need help?
Hey i'm Annemijn, here you can ask me a question directly.