Individuele coaching| vitaliteit| begeleiding burn out| Team UP | Teambuilding| Teamboost|events

COACHING

Bedrijven | Teambuilding

BOOTCAMP@WORK

Wat een heerlijke bootcamp! De positieve sfeer, de motiverende muziek, ze bracht iedereen in beweging en het leren kennen van elkaar zijn zeker teruggekomen tijdens de workout! Kickass Coaching heeft dit echt super goed georganiseerd en zouden zeker nog een keer terugkomen!

Team Sportgen
TEAM UP!
Het gaat niet alleen om de medewerker in het werk, maar ook om de persoon zelf en wat er privé als mens allemaal afspeelt. Door op deze 3 lagen aan de slag te gaan en inzicht te geven in welke laag of lagen er actie kan komen, wordt de basis weer verstevigd. Er komt meer energie een positievere mindset, dit draagt bij aan werknemers die zin hebben in de werkweek. Teamsesies zijn ingericht om in korte tijd verbinding, teamgericht en in actie komen te verbinden voor een echte teamboost!

Team up!

Als het jouw taak is om medewerkers te begeleiden naar gezonde mentale fitheid dan vind je bij Kickasscoaching de perfecte programma’s. De praktische programma’s zijn ingericht om de persoonlijke belastbaarheid van de werknemers te verbeteren. Samen creëren we een op maat gemaakt programma dat bijdraagt aan mentaal gezonde en energieke werknemers.

breakfast@work

Advies, begeleiding en workshops over voeding en de kansen op- en tijdens het werk. Wat zijn brainfoods, hoe is de eetomgeving op het werk ingericht? Draagt dit bij aan gezondere keuzes? Wat kunnen werknemers zelf doen om energieker te zijn en gezondere keuzes te maken.
Activiteiten als Kickass Breakfastclub of after work bootcamp zijn perfect om op een laag drempelige en leuke manier te spelen met vitaliteit op de werkvloer. .

KICK ASS!

Bootcamp, Breakfastclub, workshops en after work sport clinics voor nieuwe energie bij de werknemers en verbinding in een team. Activiteiten waar een team een boost van krijgt.

Inmiddels heb ik 15 jaar werkervaring opgedaan in het bedrijfsleven, de Commerciële wereld, Non Profit en bij Gemeentelijke Organisaties. Veel gewerkt in – en met teams. De dynamiek tussen teamleden, teams, managers en afdelingen, veelal organisatie breed. Mijn MBTI-persoonlijkheidsprofiel is een EFSP met haar doel helder voor ogen. Actie!

De Business pakketten

Kickasscoaching lanceert programma’s waar coachen, bewegen en trainen samen komen om werknemers te begeleiden in individuele trajecten. 

Voor teams zijn er teambuilding events en teamcoachsessie programma’s ontwikkeld die  bijdrage aan nieuwe frisse energie en een vitaal team. 

BOOST@WORK

Individueel coachtraject
In actie & bewegen
Vitaliteit & Voeding
Lekkerder in je vel
8 sessies (2 p/w)
4 weken
*Prijs op aanvraag*

BOOST@WORK

Nieuwe inzichten op vitaliteit en voeding. Buiten beweging en actie voor meer plezier en energie in het dagelijkse leven en in het werk.

Energize!

* binnen bewegen behoort ook tot de mogelijkheid*
GET STARTED

BOOSTPRO@WORK

Individueel coachtraject
In actie & bewegen
Beweeganalyse en fit plan
Onder werktijd
12 sessies (2 p/w)
6 weken
*Prijs op aanvraag*

BOOSTPRO@WORK

BoostPro begeleid werknemers die vastlopen, overwerkt of in een reïntegratie proces zitten. Bewegen (buiten) draagt bij aan een positieve mindset en de mentaal en fysieke gezondheid. Er komt meer vertrouwen in het eigen kunnen en willen. Meer energie in het dagelijkse leven en in het werk. Back On Track!
GET STARTED

TEAM UP PRO

3 Team coachsessies
1. Verbinden
2. Talenten & feedback
3. Vitaliteit & Fun
*max 20 deelnemers Prijs op aanvraag*

TEAM UP PRO

In 3 binnen- en buiten sessies leggen we de (sh) it op tafel in een aantal actieve en open teamsessies. Door actieve coaching wordt het team met elkaar in verbinding en beweging gezet. Nieuwe frisse energie. Geef je team een boost.
GET STARTED

TEAM UP

Teambuilding
Fun & bewegen
Bootcamp | Groepsles | Clinic
1,5 uur

*max 20 deelnemers Prijs op aanvraag*

TEAM UP

Team up is teambuilding, fun en bewegen. Samen met collega’s in een van de groene parken in Utrecht. Elkaar weer ontmoeten op een andere manier dan online of op afstand in de wandelgangen. Persoonlijk contact zorgt voor verbinding met de organisatie en met het team. Nieuwe frisse energie. Geef je team een boost.

* binnen sporten behoort ook tot de mogelijkheid *
GET STARTED

team up's| klanten| samenwerkingen

CONTACT

KICKASS CONTACT FORMULIER

CONTACT US

Open chat
1
Need help?
Hey i'm Annemijn, here you can ask me a question directly.